PresentationSupport AB

Affärsidé: 
Hjälpa företag kommunicera effektivare med PowerPoint. Dels genom att erbjuda tjänster för att effektivisera arbetet med att ta fram presentationerna rent praktiskt, dels genom tekniker för att kommunicera bättre/effektivare med PowerPoint och nå sina mål med presentationen. Antingen gör vi jobbet åt kunden eller så hjälper vi våra kunder att göra det effektivare själv.
 
Vad fick dig att starta företag?
Hade en rätt unik blandning av kompetenser som jag visste det fanns behov av på marknaden. Det tillsammans med en vilja att göra något nytt. Så istället för att byta arbetsgivare valde jag att starta eget.
 
Vad är positivt med att starta företag?
Att få förverkliga sina idéer. Och så är kickarna när det går bra är så betydligt mycket större när det är ditt eget företag.

Vad är sämst med att driva företag?
Man är företagare (lika väl som om man är anställd) 24 timmar om dygnet. Viktigt att bestämma sig för vad som är arbetstid och vad som är ledig tid – annars är det lätt att jobba för mycket.

Tips till andra som vill starta:
Våga låta andra kritiskt granska din idé för att se om det när något du inte tänkt på eller om någon har ett annat perspektiv.

Gör en marknadsundersökning hos potentiella kunder och se var behovet finns, vad de kan vara villiga att betala och hur de skulle vilja arbeta med någon som erbjuder den tjänsten/produkten du tänker erbjuda. 

När du bestämt dig – kör på för fullt. Sälj, sälj och sälj.
Våga samarbeta med andra för att hitta nya marknader. Ibland blir 1 plus 1 lika med 3.
 

 

Personuppgifter
 

Namn: Maria Wannefalk

Ort: Göteborg
 
Kontaktuppgifter:
PresentationSupport AB
Kyrkogatan 30
411 15 Göteborg
031-712 66 40
070-7865100

maria.wannefalk@
presentationsupport.se


Hemsida:
www.presentationsupport.se

Lindholmspiren 3 B, 6 vån,  417 56 Göteborg  ¦  Tel 031-779 95 00  ¦  E-post: info@gbgnfc.se

Producerad av Snyggare-Internet